Wofix

Hier treft u informatie aan over de nieuwe schroef in Nederland, Wofix waar wij van J.A. Zonneveld dealer van zijn . Wofix schroeven zijn bij uitstek geschikt voor de professionele verwerker en bieden hen een tijdsbesparing door zijn unieke eigenschappen . Wofix schroeven zijn voorzien van het SHR-keurmerk. SHR is het keurmerk voor de houtverwerkende industrie.

Wofix schroeven hebben een extra diepe bit-opname. Dit zorgt voor een zekere grip van de bit. De bit zal niet meer doordraaien. Wofix schroeven verzinken zichzelf door zijn speciale triangel vormige schroefkop. De zaagtanden en 6 triangel vormige freesvlakken onder de kop zijn uniek in Nederland. Dit unieke ontwerp verhoogt de veelzijdigheid van Wofix, omdat het zonder voorboren in zelfs de hardste houtsoorten kan worden toegepast. 

Wofix schroeven met deeldraad hebben schachtribben. Deze schachtribben vergroten het schroefgat. Hierdoor kan de schroef gemakkelijk in het hout manoeuvreren. Tevens verhoogt dit de sterkte van de schroef, vermindert dit de wrijving op de schacht van de schroef en wordt het indraai moment verlaagd . Wofix schroeven hebben een gekartelde schroefdraad. Deze zorgt, naast de schachtribben, voor een lager indraai moment . Wofix schroeven hebben een speciaal snijpunt, welke het materiaal doorsnijdt. Hierdoor wordt de kans op splijting zeer sterk verminderd.  
Tevens zorgt deze punt voor een snelle start in het materiaal en vergt minder inspanning dan andere schroeven . Wofix schroeven zijn voorzien van een 'WX' markering in de kop van de schroef . Wofix schroeven zitten verpakt in stevige dozen. 

Uitleg schroef

Bron:Wofix.nl
          
            

Elke doos is voorzien van een duidelijk etiket met alle informatie die nodig is (inhoud/artikelnummer / EAN code). Op de overdozen treft u hetzelfde etiket aan en tevens een etiket waarop aangegeven staat hoeveel stuks er in een overdoos zitten.

                    Let op de foto's zijn een moment opname !! 


 
Open van maandag tot vrijdag van 08.00 uur en 17.00 en                      zaterdag van 08.00 tot 12.00 uur 

     Industrieweg 7 , 1948 PA Beverwijk 
     Tel: 0653441529 , Email: j.a.zonneveld@ziggo.nl